Työkaverikokemus kunniaan™ -minivalmennus 7.6.2023

Kauppakamari ja Taitava Liideri™ toteuttavat yhdessä minivalmennuksen. Mistä on kyse?

Modernissa työelämässä meistä jokainen hyötyy hyvästä työkaverikokemuksesta ja yhteistyötaidoista. Hybridi- ja monipaikkatyön lisääntyessä työkaverikokemuksen merkitys korostuu erityisesti. Kun tarjoat kollegalle erinomaisen työkaverikokemuksen, saat monin verroin takaisin. Johdat omaa työtäsi onnistuneesti, vahvistat yhteistyösuhteitasi ja voit hyvin työssäsi.

Tässä valmennuksessa tarkastelet itseesi työkaverina ja ymmärrät miten työkaverikokemusta voi johtaa. Tunnistat omat vahvuutesi työkaverina ja saat työkaluja yhteistyösuhteittesi vahvistamiseen. 

Kuvaus

Taitava työkaveri on henkilö, jonka kanssa on ilo tehdä töitä, kun asiat vaan rokkaavat eteenpäin. Hyvä työkaverikokemus kuuluu kaikille työpaikalla, mutta miten tulla taitavaksi työkaveriksi? 

  • Työkaverikokemus on modernin työelämän supervoima

  • Nuotiosta roihuksi: johtaminen työkaverikokemuksen liekittäjänä

  • Kohottaja vai latistaja? Työkaveritaidot kunniaan!

  • Sooloilusta yhteispeliin, yhteispelistä jaettuun johtajuuteen

Valmennuksen jälkeen sinulla on entistä vahvempi ymmärrys yhteistyötaitojen merkityksestä oman työn tavoitteellisessa johtamisessa, sekä hyvän työkaverikokemuksen synnyttämisessä. 

Käytännönläheinen valmennus rakentuu kahden valmentajan väliselle vuoropuhelulle ja sisältää osallistujien ajattelua herättäviä osioita, kuten pieniä tehtäviä ja keskusteluita. Ennen valmennusta pääset vastaamaan lyhyeen ennakkokyselyyn, jonka avulla valmennuksen sisältöä viritetään kohderyhmälle sopivaksi. 

Ajankohta: 7.6. klo 9.00 - 10.30

Paikka: etätoteutus

Tarkat tiedot ja ilmoittautuminen mukaan Kauppakamarin sivuilta klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

Ilmoittaudu mukaan!

Edellinen
Edellinen

Onko henkilöstökysely edessä? Miten välttää kompastuskivet?

Seuraava
Seuraava

Johda työkaverikokemusta! -webinaari HR-ammattilaisille ja esihenkilöille 12.5.2023