Perunasalaattia kevään ja työn juhlaan!
Tiesitkö, että kevään ja suomalaisen työn juhlalla on pitkät perinteet? Niinkin pitkät, että vappua on vietetty jo keskiajalla. Suomessa vappu ja maatalous ovat kuuluneet yhteen: Karja on laskettu valpurina laitumelle ja rannikkoseudulla on poltettu helavalkeita, juhlatulia.
Nykyajassa vapun perinteisiin kuuluu opiskelijarientojen lisäksi keväinen ruoka, sima ja munkit. Vappu voi olla myös kauden aloitus puistopicnicille.
Liiderin tiimi kaiveli jälleen reseptiaarteitaan. Niinhän siinä kävi, että tuttu ja perinteinen perunasalaatti pääsi tiimimme vappupöytään savulohen, grillipihvien ja Kabanossin seuraksi. Itsetehty perunasalaatti maistuu keväältä ja muistuttaa lisääntyvästä auringosta ja kesätuulista.
Kuuluuko itsetehty perunasalaatti myös sinun pääsiäisperinteisiin?
Mukavaa kevään ja työn juhlaa kaikille!