Hyvää joulua!
Jouluna herkutellaan. On pöydässä sitten suolaista tai makeaa, jokaisella meillä on omat perinteemme ja suosikkimme. Tarjottavaa on monta sorttia ja moneen makuun.
Perinteinen jouluinen ruokapöytä puolustaa paikkaansa saaden täydennystä ja vaihtelua vuosien saatossa. Vaikka monet uudet maut ja annokset ovat pöytään löytäneetkin, ovat myös kinkut ja laatikot pöydässä useimmilla.
Kaiken ruoan päälle on hyvä sitten nauttia jotain makeaakin joulusuklaiden ohella. Piparkakut ja muut leivonnaiset kuuluvat joulun kahvipöytään ja tuohon kokonaisuuteen tuodaan nyt vegaaninen pekaanipulla. Resepti on vegaaniliiton sivuilta ja osoittaa miten pienellä vaivalla voidaan kaikki ruokavaliot huomioida tekemällä valintoja raaka-aineissa. Idean vegaanisesta vaihtoehdoista saimme siitä, että lähipiirissämme on useampia vegaanista ruokavaliota noudattavaa ihmistä. Aina välillä voi kokeilla vähän eri tavalla tehdä tuttuja asioita.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!
Ja alla siis tahmean pekaanipullan resepti: